Hodnocení firmy AUTO Z DOVOZU - Prověřená auta z dovozu Praha

*
*
*
*
*
10 hodnocení
Tomas Nejedly
5.2.2018
*
*
*
*
*

Osobní přístup a jednání na úrovni. Děkuji za ochotu a férové jednání. Nejedlý

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lukasvit
3.2.2018
*
*
*
*
*

Na zá kladě vlastní zkušenosti mohu potvrdit profesionalitu tohoto prodejce. Koupil jsem u Auto z dovozu VW Sharan na základě doporučení kolegy, kterému vezli auto na zakázku a jsem víc než spokojený. Můžu s klidným svědomím dále doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Kadlec Jaroslav
30.1.2018
*
*
*
*
*

Dne 29.1.2018 jsem u Auto z dovozu.cz zakoupil zánovní škodu Superb a jsem nadšený. Špočkové služby, jako např. prodloužení tovární záruky o další tři roky, havarijní pojistka za super cenu a hlavně seriózní jednání. Děkuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
antlkarel
25.11.2017
*
*
*
*
*

Moc rád se podělím o skvělou zkušenost s Auto z dovozu. V září 2017 jsem u této firmy koupil Škodu Superb a musím uznat, že jsem nadšený. Krásné prostředí, ochotný personál a výběr z opravu pěkných a kvalitních aut. Vřele doporučuji. K. Antl

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
JVrba
13.11.2017
*
*
*
*
*

U Autozdovozu.cz jsem zakoupil BMW 320 xdrive a musím konstatovat, že o zákazníky se starají opravdu skvěle. Prakticky rodinné prostředí a ochota v mém případě učinila z koupě auta bezstresovou záležitost. Děkuji. Máte ze mě stálého zákazníka R.J. Čáslav

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
marek.pruckll
3.10.2017
*
*
*
*
*

chci tímto poděkovat za vynikající péči při koupi vozidla BMW 6 a výkupu mého starého vozidla, vše běželo jak na drátkách a budu jen doporucovat. S pozdravem Marek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
filek
18.4.2015
*
*
*
*
*

Pozor! Nabízejí k prodeji teď v dubnu 2015 bílé Mondeo, které když si prověříte tak zjistíte že je stočené, ač ho v bazaru vychvalují. Uváděných 149.000km rozhodně nesedí. Servisní knížka je zcela jistě zfalšovaná. Jeden německý servis vůbec neexistuje a v druhém mi po telefonu nepotvrdili, že u nich bylo. V servisní knížce je záznam z 16.5.2014 121.000km, ale když si ověříte VIN ve Fordu, tak 27.11.2013 mělo 120.000km. Jinak prodáno bylo 13.3.2012 v Německu. Už jsem ho chtěl kupovat, ale ještě že jsem toto zjistil, bude stočené o zhruba 40.000km. Doporučuji se tomuto prodejci obloukem vyhnout! Co jsem četl další recenze na tento bazar, tak stáčí asi dost. http://www.autozdovozu.cz/nabidka-vozu/ford-mondeo-2-0tdci-120kw-titanium-xenon-dvd-n-1619.html

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne1
vaclav.hajek
21.10.2014
*
*
*
*
*

Dobrý večer, moje zkušenost s autozdovozu.cz je vynikající. Koupili jsme zde s manželkou dva roky starý S Max a jsme nad míru spokojeni. Velmi dobré služby a hlavně perfektní přístup při reklamaci nefunkční klimatizace, kterou prodejce opravil na své náklady. Mohu doporučit. Hájkovi Mělník

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
filipdousa39
15.10.2014
*
*
*
*
*

Firma Autozdovozu mi dovezla na zakázku vůz Volvo XC70 a musím uznat, že to jsou skutečně profesionálové. Vše od výbšru vozu až po samotné předání vozu proběhlo naprosto profesionálně v rámci jednoho týdne. Jako bonus ještě pojištění mechanických poruch na 1rok v ceně. Ještě jednou veliký dík. Filip Douša

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne1
Zdenek Fronek
1.10.2014
*
*
*
*
*

Velmi solidni pristup, kdyz mi umoznili pred koupi prohlidku ve mnou vybranem servisu ( FORD ). Auta maji skutecne hezka. Jezdim uz pres pul roku a zatim bez jedineho problemu. Z. Fronek Praha 6

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
Přidat hodnocení
  • Kamýcká 40/7
  • Praha 6 - Sedlec
  • 160 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0018:00
  • So 9:0013:00
  • Máme právě otevřeno

  • Neděle - dle dohody!

Všechny sekce